Investering

“Durf te investeren in jezelf om te worden wie jij wilt zijn.”

Na een vrijblijvend gesprek breng ik de coach mogelijkheden in kaart en geef daarbij aan hoeveel gesprekken we kunnen doorlopen om jouw doel te behalen. Uiteraard heb je zelf de keuze en bepaal jij wanneer jouw doel is behaald. Dit gericht op de specifieke situatie en altijd een op een. Dit kan samen op mijn locatie, jouw locatie, online via Zoom, telefonisch of wandelend in de natuur.

Particulier

Losse coachgesprekken:

30 minuten = 40,-
60 minuten = 75,-
75 minuten = 90,-

Particulier

Telefonische- of online coaching:

15 minuten = 20,-
30 minuten = 35,-
45 minuten = 50,-

Coaching op momenten dat jij het nodig hebt

Wellicht heb je behoefte om een coach te spreken op momenten dat jij het nodig hebt. Dat kan kort en onderhoudend zijn, telefonisch of via Pluform.

 

3 maanden =    600,-
6 maanden = 1.000,-
12 maanden = 1.900,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door steeds meer zorgverzekeraars vergoed. Soms geheel en soms gedeeltelijk. Kijk in je polis  om te zien of jouw zorgverzekeraar de consulten vergoedt. En vraag het voor de zekerheid altijd even na bij je zorgverzekeraar. Een doorverwijzing van je huisarts heb je niet nodig.

nadenkertje

“Je bent het waard om in jezelf te investeren!”

Werkgever

Ik werk op maat en naar wens en ga graag met u in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen. De mogelijkheden en kosten offereer ik daarna graag persoonlijk.

Prins Bernhardlaan 3, 3832 AT Leusden

06-15207183

info@kiwicoaching.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.