Gewicht en voeding

Heb jij een doel op het gebied van een gezond eet- en leefpatroon? 

Als professionele gewichtsconsulent begeleid ik jouw naar jouw doel. Heb je moeite om overtollige kilo’s (blijvend) kwijt te raken? Kun je hulp gebruiken om gezonde keuzes te maken?  Wil je stoppen met stress eten? Of heb je een ander doel?

Het aanwennen van een nieuwe leefstijl kost tijd. Op basis van mijn ervaringen en opleidingen begeleid ik jou succesvol naar jouw doel. Zelfs als jij meerdere malen teleurgesteld bent geraakt en het niet meer ziet zitten kan ik je helpen!

Doel coaching

Beter in je vel zitten, je gezonder voelen en een gezonder of gewenst gewicht bereiken

Aanpak

Hoe wij dit aanpakken hangt ook van jou af. Mijn dienstverlening is maatwerk en gericht op een duurzaam resultaat. Samen met jou bepaal ik een doel en zoek naar een manier die bij jou past.

Resultaat van mijn begeleiding

  • Een gezonde eet- en leefstijl
  • Zelfvertrouwen om met positieve energie dit ook vol te houden
  • Huidig gewicht vast kunnen houden of
  • Afvallen in gewicht
  • Kennis van goede voeding
  • Lichamelijk en geestelijk beter in je vel
  • Meer energie
  • Betere conditie

Ervaar je stress?
En wil je graag afvallen?

Dan zal minder en anders eten vaak (nog) niet werken. Door te leren omgaan met stress zal het lichaam geen voorraad meer aan willen leggen en zal de drang naar meer eten verminderen waardoor gewichtsbehoud ontstaat of er juist ruimte komt om af te vallen.

Dit vereist een deskundige en intensieve begeleiding. Door mijn kennis op het gebied van zowel gewicht, voeding als stress en burn-out kan ik jou helpen. 

Prins Bernhardlaan 3, 3832 AT Leusden

06-15207183

info@kiwicoaching.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.