Aanbevelingen

Ik ben blij dat Petra als coach op mijn pad kwam. Petra heeft me inzicht gegeven in mijn belangrijkste waarden en drijfveren zowel qua werk als privé. Ze heeft me praktische tips gegeven om hier op een positieve manier mee om te gaan en om meer energiegevers in te bouwen. Dat geeft direct meer ruimte en energie.

Petra’s enthousiasme, positieve benadering en praktische aanpak motiveren enorm. Ze heeft een open en vriendelijke uitstraling, ze is eerlijk en oprecht in haar communicatie. Petra luistert heel goed, is betrokken en geïnteresseerd. Daardoor voelde ik me al snel vertrouwd en kon mijn gevoelens goed delen. Petra is tot slot zeer flexibel. Bij invulling van de coachingssessie houdt ze rekening met jouw behoefte op dat moment. En een wandelcoaching-sessie in het bos was ook mogelijk. Ik zou iedereen die een coach zoekt aanraden om te stoppen met zoeken en bij Petra aan te kloppen! 

Marjolein, 45 jaar

Petra heb ik gevonden tijdens de Corona periode. Ik had twee jaar geleden een pittige burn-out gehad en zat er op het randje om weer in een terecht te komen. Gelukkig ontmoette ik Petra. Omdat ik al een slechte ervaring met de begeleiding vanuit de arbodienst had wist ik niet wat ik kon verwachten. Petra’s menselijke en warme manier van aanpak was een opluchting. Ik voelde me heel snel erg op mijn gemak. Ze kan heel goed luisteren en hoort ook wat je zegt. Door haar prettige manier van doortastende vragen te stellen kom je zelf op wat je nodig hebt om van het randje weg te komen. Door middel van kleine opdrachten leer je jezelf beter kennen, en zo leer je stap voor stap waar jouw grenzen liggen. De sessies met Petra hebben mij heel veel geholpen. Ik weet nu veel beter hoe ik mijn grenzen aan kan geven en waar ik ze moet zetten. Zonder Petra’s hulp was ik zeker niet zo goed de Corona tijd doorgekomen. Uit 5 sterren geef ik Petra 5.5!

Maren, 52 jaar

Prins Bernhardlaan 3, 3832 AT Leusden

06-15207183

info@kiwicoaching.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.